pondělí 29. října 2007

Stěna ve Slavičíně?

Už asi 7 let sním o tom, že by ve Slavičíně mohla vzniknout alespoň malá boulderovací stěnka. Co se vzniku stěny jsem už zažil pár velkých nadšených očekávání, které záhy něco zhatilo. Zdá se, že v posledním roce se ledy malinko pohnuly. Už ve Slavičíně není jen jeden aktivně lezoucí člověk, ale je nás tu podstatně víc.

Momentálně si pohráváme s možností svépomocné stavby stěny v lokalitě bývalých kasáren naproti "zbrojovky" :). V nejbližších dnech bychom chtěli založit malé občanské sdružení, abychom na regionu nebyli jen roztroušenými jedinci a utvořili tak aspoň nějaký celek.
Náklady na stavbu stěny by neměly být nijak astronomické. Rádi bychom se pohybovali v částce do 50 000 Czk včetně chytů.



Pokud byste se chtěli podílet, stačí napsat níže do diskuze. V současné době jsou stěny na okolí v Bojkovicích, Valašských Kloboukách nebo i ve Vlachovicích. Všechny z nich jsou umístěny ve víceúčelových prostorách a přístup k nim je tak značně omezený. Vybudováním námi zamýšlené stěny by tak na regionu vznikla první stěna s minimálně omezeným přístupem.

Další dotazy zájemcům rád zodpovím v diskuzi :)

Fotogalerie
Marek

Žádné komentáře: